Recaptat

0€

A favor de

Copiar codi
Codi copiat
Dona

24 hores d'ultrafons en pista

24 hores d'ultrafons per equips, corrent a les pistes de Can Dragó, fent relleus

Recaptat

0€

Objectiu

300€

Donacions

0

Falten

Finalitzat

0%

Comparteix aquest esdeveniment

Copiar codi
Codi copiat

Publicat: 9 de des. 2022

La secció d’Atletisme del CN Catalunya participa enguany a les 24 hores d'ultrafons en pista que organitza Corredors.cat a les pistes de Can Dragó, el proper 17 i 18 de desembre. Ho fem en la modalitat d’equips, i amb un total de 17 corredors que amb diferents relleus entre ells, completaran 24 hores seguides corrent al voltant de la pista d’atletisme de Can Dragó, envoltats de bon ambient i, sobretot, amb una finalitat solidària.

Els corredors del CNC han decidit fer un donatiu a La Marató de TV3, enguany dedicada a la salut cardiovascular, afegint 1 euro per cada quilòmetre que recorrem al llarg d’aquestes 24 hores d’esport.

La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio és una iniciativa solidària que té com a objectiu impulsar la recerca biomèdica sobre malalties greus i sensibilitzar la societat sobre aquestes patologies. Aquest projecte únic va ser creat per la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals i la Fundació La Marató de TV3.

El 1992, TV3 va ser la televisió pública pionera a Espanya a fer un telemarató. Avui dia, és un projecte actiu durant tot l’any, plenament arrelat al país, que ha consolidat el seu paper com a font impulsora de la recerca biomèdica d’excel·lència, eina de sensibilització social i motor de la mobilització ciutadana.

Les xifres aconseguides en participació i recaptació han situat La Marató al nivell dels teletons internacionals de més prestigi. El fet que cada any estigui dedicada a una malaltia diferent permet impulsar de forma paral·lela la investigació científica sobre un ampli grup de malalties, alhora que suposa una potent plataforma de difusió i suport per a les persones afectades.

Per la seva extraordinària capacitat de mobilització social, La Marató s’ha convertit en un esdeveniment participatiu de primera magnitud, que compta amb la implicació de milers de persones, entitats, institucions i empreses.

La Fundació La Marató de TV3 té la missió de fomentar i promoure la recerca biomèdica d'excel·lència, així com la sensibilització social sobre les malalties tractades a La Marató. Com a dipositària dels donatius dels ciutadans, la Fundació administra els fons recaptats amb total rigor, responsabilitat i transparència.

Més informació aquí.

Donants (0)