Recaptat

1.576€

A favor de

Copiar codi
Codi copiat
Dona

Diada de l'esport de Castell-Platja d'Aro

Diferents exhibicions i dues masterclass

Recaptat

1.576€

Objectiu

2.500€

Donacions

5

Falten

Finalitzat

63%

Repte liderat per

Categoria

Investigación científica Salud

Comparteix aquest esdeveniment

Copiar codi
Codi copiat

Publicat: 30 de nov. 2021

Diumenge 19 i en el Palau d'Esports de Platja d'Aro realitzarem la I Diada de l'Esport de Castell-Platja d'Aro amb la Marató.

Al mati de 9.30 a 14 hores, realitzarem diferents exhibicions de twirling, patinatge, rítmica, tennis, korfbal, arts marcials, etc.

I per la tarda de 16.30 a 19.00 hores dues masterclass de Hip Hop i de Zumba.

La Marató és una iniciativa solidària que té com a objectiu impulsar la recerca científica sobre malalties greus i sensibilitzar la societat sobre aquestes patologies. Aquest projecte únic va ser creat per la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals i la Fundació La Marató de TV3.

El 1992, TV3 va ser la televisió pública pionera a Espanya a fer un telemarató. Avui dia, és un projecte actiu durant tot l’any, plenament arrelat al país, que ha consolidat el seu paper com a font impulsora de la recerca científica d’excel·lència, eina de sensibilització social i motor de la mobilització ciutadana.

Les xifres aconseguides en participació i recaptació han situat La Marató al nivell dels teletons internacionals de més prestigi. El fet que cada any estigui dedicada a una malaltia diferent permet impulsar de forma paral·lela la investigació científica sobre un ampli grup de malalties, alhora que suposa una potent plataforma de difusió i suport per a les persones afectades.

Per la seva extraordinària capacitat de mobilització social, La Marató s’ha convertit en un esdeveniment participatiu de primera magnitud, que compta amb la implicació de milers de persones, entitats, institucions i empreses.

La Fundació La Marató té la missió de fomentar i promoure la recerca científica d'excel·lència, així com la sensibilització social sobre les malalties tractades a La Marató. Com a dipositària dels donatius dels ciutadans, la Fundació administra els fons recaptats amb total rigor, responsabilitat i transparència.

Més informació aquí.

Donants (5)

MARIA DOLORES

65€

Fa 789 dies

Joaquim

936€

Fa 791 dies

Set Sail Costa Brava SL

150€

Fa 792 dies

Consol

400€

Fa 799 dies

Joaquim

25€

Fa 812 dies

Comentaris (2)

MARIA DOLORES

Fa 789 dies

JOVENTUT PLATJA D'ARO

DIADA DE L'ESPORT DE CASTELL-PLATJA D'ARO AMB LA MARATÓ