Recaptat

1.524€

A favor de

Copiar codi
Codi copiat
Dona

ELS AMICS DE LA MARATÓ DE TV3 de CASTELL-PLATJA D’ARO

Caminada canina i diferents exhibicions de les entitats esportives del municipi

Recaptat

1.524€

Objectiu

1.500€

Donacions

6

Falten

Finalitzat

102%

Repte liderat per

Categoria

Investigación científica Salud

Comparteix aquest esdeveniment

Copiar codi
Codi copiat

Publicat: 9 de nov. 2022

Diumenge 18 de desembre a les 9.30 h donarà sortida la Caminada canina organitzada per l'entitat d'Aro Boxing i a partir de les 10.00 h diferents exhibicions de les entitats esportives del municipi al Palau d'Esports de Platja d'Aro. I conjuntament amb l'Associació Dones de la Vall d'Aro realitzarem un sorteig de regals, els quals elles mateixes, s'encarreguen d'anar a buscar a les botigues i empreses del municipi.

La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio és una iniciativa solidària que té com a objectiu impulsar la recerca científica sobre malalties greus i sensibilitzar la societat sobre aquestes patologies. Aquest projecte únic va ser creat per la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals i la Fundació La Marató de TV3.

El 1992, TV3 va ser la televisió pública pionera a Espanya a fer un telemarató. Avui dia, és un projecte actiu durant tot l’any, plenament arrelat al país, que ha consolidat el seu paper com a font impulsora de la recerca científica d’excel·lència, eina de sensibilització social i motor de la mobilització ciutadana.

Les xifres aconseguides en participació i recaptació han situat La Marató al nivell dels teletons internacionals de més prestigi. El fet que cada any estigui dedicada a una malaltia diferent permet impulsar de forma paral·lela la investigació científica sobre un ampli grup de malalties, alhora que suposa una potent plataforma de difusió i suport per a les persones afectades.

Per la seva extraordinària capacitat de mobilització social, La Marató s’ha convertit en un esdeveniment participatiu de primera magnitud, que compta amb la implicació de milers de persones, entitats, institucions i empreses.

La Fundació La Marató de TV3 té la missió de fomentar i promoure la recerca científica d'excel·lència, així com la sensibilització social sobre les malalties tractades a La Marató. Com a dipositària dels donatius dels ciutadans, la Fundació administra els fons recaptats amb total rigor, responsabilitat i transparència.

Més informació aquí.

Donants (6)

MARIA DOLORES

67€

Fa 278 dies

Set Sail Costa Brava SL

100€

Fa 280 dies

Anònim

74€

Fa 281 dies

Anònim

834€

Fa 281 dies

Anònim

35€

Fa 321 dies

Veure més donants

Comentaris (5)

MARIA DOLORES

Fa 278 dies

Unitat de Joventut (Ajuntament Platja d'Aro)

Set Sail Costa Brava SL

Fa 280 dies

Sortida en veler Club Nàutic Port d'Aro