Recaptat

236€

A favor de

Copiar codi
Codi copiat
Dona

Obra Teatre

Direcció de una obra de Teatre pel TDR (Bat. Artístic) amb recaptació per La Marató

Recaptat

236€

Objectiu

200€

Donacions

1

Falten

Finalitzat

118%

Comparteix aquest esdeveniment

Copiar codi
Codi copiat

Publicat: 14 de des. 2022

Soc la Ruth Macaya estudiant de Batxillerat Artístic. Pel meu TDR em vaig proposar dirigir una obra de Teatre. Donat que els participants de l'obra són la meva segona família des de fa 8 anys, la realització de l'obra no va tenir cap cost. Així mateix, el Teatre de Cambrils ens va cedir les seves instalacions. Per tant, vàrem decidir donar la recaptació de les entrades La Marató.

La Marató és una iniciativa solidària que té com a objectiu impulsar la recerca científica sobre malalties greus i sensibilitzar la societat sobre aquestes patologies. Aquest projecte únic va ser creat per la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals i la Fundació La Marató de TV3.

El 1992, TV3 va ser la televisió pública pionera a Espanya a fer un telemarató. Avui dia, és un projecte actiu durant tot l’any, plenament arrelat al país, que ha consolidat el seu paper com a font impulsora de la recerca científica d’excel·lència, eina de sensibilització social i motor de la mobilització ciutadana.

Les xifres aconseguides en participació i recaptació han situat La Marató al nivell dels teletons internacionals de més prestigi. El fet que cada any estigui dedicada a una malaltia diferent permet impulsar de forma paral·lela la investigació científica sobre un ampli grup de malalties, alhora que suposa una potent plataforma de difusió i suport per a les persones afectades.

Per la seva extraordinària capacitat de mobilització social, La Marató s’ha convertit en un esdeveniment participatiu de primera magnitud, que compta amb la implicació de milers de persones, entitats, institucions i empreses.

La Fundació La Marató té la missió de fomentar i promoure la recerca científica d'excel·lència, així com la sensibilització social sobre les malalties tractades a La Marató. Com a dipositària dels donatius dels ciutadans, la Fundació administra els fons recaptats amb total rigor, responsabilitat i transparència.

Més informació aquí.

Donants (1)

Inmaculada

236€

Fa 433 dies

Comentaris (1)

Inmaculada

Fa 433 dies

Recaptació