Recaptat

270€

A favor de

Copiar codi
Codi copiat
Dona

Pujada a Montserrat per la Marató de TV3

El pròxim 18 de desembre, a les 10:00 h del matí, sortirem de Monistrol, per pujar al Monestir de Montserrat.

Recaptat

270€

Objectiu

1.000€

Donacions

9

Falten

Finalitzat

27%

Repte liderat per

Categoria

Investigación científica Salud

Comparteix aquest esdeveniment

Copiar codi
Codi copiat

Publicat: 23 de nov. 2022

Montserrat és màgica, i fer esport és fer salut.

Per donar suport a aquesta bona causa, que millor que fer el que més ens agrada, caminar per la muntanya.

M'agradaria compartir aquesta sortida amb els qui vulgueu acompanyar-me i per això us animo a tots i a totes a participar-hi.

Lloc: Monistrol de Montserrat. Plaça de la Font Gran
Data: 18 de desembre, 2022
Hora: 10:00
Duració aproximada: 1 hora i mitja
Desnivell: 550 m

Pujada pel camí de les Aigües i la drecera dels 3/4.
Des de la Plaça de la Font Gran, enfilarem pel carrer de la Font, i després de travessar la carretera BP-1121, seguirem el GR-96, que coincideix amb el de la Matagalls.

Si voleu fer un donatiu a La Marató de TV3, tant si us animeu com no a acompanyar-me, teniu l’opció de fer-ho directament des d'aquesta plataforma.

La Marató és una iniciativa solidària que té com a objectiu impulsar la recerca científica sobre malalties greus i sensibilitzar la societat sobre aquestes patologies. Aquest projecte únic va ser creat per la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals i la Fundació La Marató de TV3.

El 1992, TV3 va ser la televisió pública pionera a Espanya a fer un telemarató. Avui dia, és un projecte actiu durant tot l’any, plenament arrelat al país, que ha consolidat el seu paper com a font impulsora de la recerca científica d’excel·lència, eina de sensibilització social i motor de la mobilització ciutadana.

Les xifres aconseguides en participació i recaptació han situat La Marató al nivell dels teletons internacionals de més prestigi. El fet que cada any estigui dedicada a una malaltia diferent permet impulsar de forma paral·lela la investigació científica sobre un ampli grup de malalties, alhora que suposa una potent plataforma de difusió i suport per a les persones afectades.

Per la seva extraordinària capacitat de mobilització social, La Marató s’ha convertit en un esdeveniment participatiu de primera magnitud, que compta amb la implicació de milers de persones, entitats, institucions i empreses.

La Fundació La Marató té la missió de fomentar i promoure la recerca científica d'excel·lència, així com la sensibilització social sobre les malalties tractades a La Marató. Com a dipositària dels donatius dels ciutadans, la Fundació administra els fons recaptats amb total rigor, responsabilitat i transparència.

Més informació aquí.

Donants (9)

M. ÀNGELS

100€

Fa 430 dies

JORDI

35€

Fa 431 dies

Anònim

Donació oculta

Fa 433 dies

Anònim

10€

Fa 435 dies

Anònim

10€

Fa 437 dies

FERNANDO

15€

Fa 438 dies

Anònim

30€

Fa 439 dies

María Lourdes

35€

Fa 440 dies

Anònim

Donació oculta

Fa 448 dies

Veure més donants

Comentaris (1)