Recaptat

410€

A favor de

Copiar codi
Codi copiat
Dona

SUMEM EMOCIONS I MOVIMENTS A CADA BATEC

Seguim ballant per la salut cardiovascular

Recaptat

410€

Objectiu

300€

Donacions

12

Falten

Finalitzat

137%

Comparteix aquest esdeveniment

Copiar codi
Codi copiat

Publicat: 30 de nov. 2022

També aprofitem per desitjar-vos a tots BON NADAL! El diumenge 18 de desembre a les 17:00h ens trobareu al Teatre Can Sagrera de Vilobí d'Onyar. 

La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio és una iniciativa solidària que té com a objectiu impulsar la recerca científica sobre malalties greus i sensibilitzar la societat sobre aquestes patologies. Aquest projecte únic va ser creat per la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals i la Fundació La Marató de TV3.

El 1992, TV3 va ser la televisió pública pionera a Espanya a fer un telemarató. Avui dia, és un projecte actiu durant tot l’any, plenament arrelat al país, que ha consolidat el seu paper com a font impulsora de la recerca científica d’excel·lència, eina de sensibilització social i motor de la mobilització ciutadana.

Les xifres aconseguides en participació i recaptació han situat La Marató al nivell dels teletons internacionals de més prestigi. El fet que cada any estigui dedicada a una malaltia diferent permet impulsar de forma paral·lela la investigació científica sobre un ampli grup de malalties, alhora que suposa una potent plataforma de difusió i suport per a les persones afectades.

Per la seva extraordinària capacitat de mobilització social, La Marató s’ha convertit en un esdeveniment participatiu de primera magnitud, que compta amb la implicació de milers de persones, entitats, institucions i empreses.

La Fundació La Marató de TV3 té la missió de fomentar i promoure la recerca científica d'excel·lència, així com la sensibilització social sobre les malalties tractades a La Marató. Com a dipositària dels donatius dels ciutadans, la Fundació administra els fons recaptats amb total rigor, responsabilitat i transparència.

Més informació aquí.

Donants (12)

Maria Aguilar

35€

Fa 281 dies

JALIA

10€

Fa 282 dies

Tro

35€

Fa 282 dies

Isabel

50€

Fa 282 dies

Carles

100€

Fa 282 dies

Maria Calderó Pascual

15€

Fa 282 dies

peter

35€

Fa 282 dies

Rosa

35€

Fa 282 dies

Núria

35€

Fa 285 dies

Anònim

25€

Fa 285 dies

Anònim

Donació oculta

Fa 285 dies

Marta

25€

Fa 285 dies

Veure més donants