Recaptat

558€

A favor de

Copiar codi
Codi copiat
Dona

TREKKING SOLIDARI MARSH MCLENNAN BARCELONA

Trekking al cim del Vallès per la salut cardiovascular. Doblem La Mola!

Recaptat

558€

Objectiu

2.206€

Donacions

17

Falten

Finalitzat

25%

Repte liderat per

Asociación de voluntarios Marsh
Asociació de Voluntaris Marsh

Categoria

Salud Igualdad de genero Deporte inclusivo Medio ambiente

Comparteix aquest esdeveniment

Copiar codi
Codi copiat

Publicat: 18 de nov. 2022

El nostre objectiu és ser solidaris amb la Marató per la salut cardiovascular, fent una aportació en Euros que superi els metres del cim de La Mola. Per tant, l'objectiu és superar els 1.103mts i convertir-los en 2.206Euros.

El plà és: Pujada a La Mola, dinar plegats i disfrutar d'una jornada solidària i d'equip, que ja ha estat informada en detall, per intern.

La Marató és una iniciativa solidària que té com a objectiu impulsar la recerca científica sobre malalties greus i sensibilitzar la societat sobre aquestes patologies. Aquest projecte únic va ser creat per la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals i la Fundació La Marató de TV3.

El 1992, TV3 va ser la televisió pública pionera a Espanya a fer un telemarató. Avui dia, és un projecte actiu durant tot l’any, plenament arrelat al país, que ha consolidat el seu paper com a font impulsora de la recerca científica d’excel·lència, eina de sensibilització social i motor de la mobilització ciutadana.

Les xifres aconseguides en participació i recaptació han situat La Marató al nivell dels teletons internacionals de més prestigi. El fet que cada any estigui dedicada a una malaltia diferent permet impulsar de forma paral·lela la investigació científica sobre un ampli grup de malalties, alhora que suposa una potent plataforma de difusió i suport per a les persones afectades.

Per la seva extraordinària capacitat de mobilització social, La Marató s’ha convertit en un esdeveniment participatiu de primera magnitud, que compta amb la implicació de milers de persones, entitats, institucions i empreses.

La Fundació La Marató té la missió de fomentar i promoure la recerca científica d'excel·lència, així com la sensibilització social sobre les malalties tractades a La Marató. Com a dipositària dels donatius dels ciutadans, la Fundació administra els fons recaptats amb total rigor, responsabilitat i transparència.

Més informació aquí.

Donants (17)

OSCAR

50€

Fa 358 dies

Maria

50€

Fa 359 dies

Ana

10€

Fa 366 dies

Ana

13€

Fa 366 dies

Susana

Donació oculta

Fa 367 dies

Adriana

Donació oculta

Fa 367 dies

Carlota

Donació oculta

Fa 368 dies

Anònim

30€

Fa 370 dies

Miquel

Donació oculta

Fa 370 dies

Miriam

50€

Fa 373 dies

ALBERT

50€

Fa 374 dies

MARTA

Donació oculta

Fa 374 dies

Joan

Donació oculta

Fa 374 dies

Paola

5€

Fa 374 dies

Carla

Donació oculta

Fa 374 dies

Anònim

Donació oculta

Fa 376 dies

Veure més donants

Comentaris (3)

OSCAR

Fa 358 dies

Que no es digui Jordi ;)

Maria

Fa 359 dies

Amunt i força